Szolgáltatások

Tereprendezés:
Célja a terepfelszín, terepszerkezet alkalmassá tétele építészeti munkálatokhoz, vagy kertalakításhoz. Ide tartozik a földréteg mozgatása, eltávolítása, vagy hozatása, a kisebb-nagyobb dombok elegyengetése, gödrök – akár eltávolított fák gyökere, vagy lebontott épületek által hagyott gödrök – feltöltése, valamint a tükör, vagy koronasík készítése térkövezéshez.

Betontörés

Árokásás:
Föld eltávolításával járó tereprendezés. A terep előkészítése építészeti munkálatokhoz, például az épület alapjainak kialakítása, vagy terep kialakítása medencéhez.

Betontörés:
A terep átalakításakor régebbi épület-, vagy útmaradványok eltávolítása is szükségessé válhat. Ennek kivitelezéséhez elengedhetetlen ezek feltörése, melyhez kifejezetten e célra kialakított betontörő fejet használunk.

Ömlesztett áru értékesítése:
A Ságvári kertvárosban található telephelyünkön, ömlesztett anyagok széles skáláját is értékesítjük. Ezek között vásárolható tőlünk: sóder, zúzott kő, termőföld, töltőföld, rostált- és komposzt trágya, darált beton, valamint folyami- és sárga homok. A vásárolt árut, igény szerint egy Rába H9 összkerék meghajtású billenős teherautóval szállítjuk a kívánt helyszínre.

További szolgáltatásaink:
Hótolás, raklapos áru mozgatása, szerves trágya rakodás, billenős teherautóban ömlesztett anyagok szállítása.